Pimeä tie

tiistai 8. syyskuuta 2015

Levy joukkorahoitukseen ja video julki

Videossa yhdistyvät kuuleman mukaan True Detective ja Speden tuotanto.
Nyt ollaankin sitten pitkällä. Voi sanoa, että ei jääty laakereille lepäämään ja odottelemaan. Nimittäin levyn julkaisu on lähellä: itse asiassa se on Sinun käsissäsi!

Ei jaksettu lähteä etsimään julkaisijaa mutta rahaakaan ei enää studiokuluista jäänyt, niin päätimme pistää joukkorahoituksen pystyyn. Minimisummamme on 2000 euroa ja sillä saadaan nippanappa CD ja LP painettua karvalakkiversiona. Tavoitesumma on 3500 euroa, ja sillä saakin sitten jo hienon paketin - ja sellaisen Päivikki Liukkosen kansitaide totta vie vaatisi. Hieno on, ja eiköhän sekin tästä pian näytille saada.

Homman nimi on se, että jos saadaan tarpeeksi rahaa kasaan niin levy tulee fyysisenä. Jos ei niin sitten se voi jäädä tulematta. Näinä aikoina kellään ei ole liikaa ylimääräistä, joten arvostamme suuresti aivan pientäkin jeesiä. Jos just nyt ei ole pistää, niin kaverille vinkkaaminenkin auttaa.

Tästä pääsee rahoittamaan: http://mesenaatti.me/mustarinta-kadotettu-aika/

Eikä siinä kaikki. Tosiaan Kuka murhasi Kyllikki Saaren? on saatu luvat hoidettua ja homma on hanskassa. Joten päivänä yhtenä kuvasimme videon ja tässä se on. Toivottavasti maistuu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti